Malzemeler:
- 500 gr karnabahar
- 1,5 t.k. zerdeçal
- 1 adet havuç
- 2 adet salatalik
- 2-3 adet kornison tursu
- 1 tutam maydanoz
- 3-4 y.k. zeytinyagi
- 1/2 limonun suyu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Karnabahari çiçeklere ayirip hafif tuzlu ve zerdeçalli suda çok yumusamayacak sekilde haslayin
2) Haslanan karnabaharlari süzün ve sogumasi için bir kenara alin
3) Havucu, salataliklari, kornisonlari dilediginiz sekilde dograyip bir kaba alin
4) Üzerine incecik kiyilmis maydanozu, sogumus karnabahari, tuzu, karabiberi, limon suyunu ve zeytinyagini ekleyip harmanlayin
5) Hazir olan zerdeçalli karnabahar salatasini soguk servis edin
Afiyet olsun :)
4 Haziran 2019 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder