Malzemeler:
- 3 yemek kasigi sıvı yağ
- 2 yemek kasigi tepeleme un
- 1 yemek kasigi domates salçası
- 3 adet domates
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 5 su bardagi sıcak su
- 1 çay bardagi pilavlık bulgur
- Tuz
- 3 yemek kasigi sıvı yağ
- 2 yemek kasigi tepeleme un
- 1 yemek kasigi domates salçası
- 3 adet domates
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 5 su bardagi sıcak su
- 1 çay bardagi pilavlık bulgur
- Tuz
Hazirlanisi:
1 Sıvı yağı ve unu tencereye alıp kavurmaya bașlayın
1 Sıvı yağı ve unu tencereye alıp kavurmaya bașlayın
2. Üzerine domates salçasını ve rendelenmiș domatesleri katıp kavurmaya devam edin
3. Tavuk suyunu ve sıcak suyu ekledikten sonra çırpin
4. Bulguru ve tuzu ekleyip kaynamaya bırakın ve ara sıra karıștırmayı unutmayın
5. Bulgurlar piștikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder