Malzemeler:
- 4 adet patlican
- 1/2 cay bardagi aycicekyagi
- 4 adet iri domates
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- Karabiber
- 1 tutam maydanoz
- 4 adet patlican
- 1/2 cay bardagi aycicekyagi
- 4 adet iri domates
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- Karabiber
- 1 tutam maydanoz
Hazirlanisi:
1. Patlicanlari temizleyip minik küpler halinde dograyin
2. Dogranmis patlicanlari yag ile birlikte bir tencereye alip yüksek ateste kavurun
3. Patlicanlar renk aldiginda üzerine rendelenmis domatesleri, sarimsaklari ve baharatlari ekleyip domates suyunu cekene kadar pisirin
4. Sicak, ilik hatta soguk tüketebilirsiniz
1. Patlicanlari temizleyip minik küpler halinde dograyin
2. Dogranmis patlicanlari yag ile birlikte bir tencereye alip yüksek ateste kavurun
3. Patlicanlar renk aldiginda üzerine rendelenmis domatesleri, sarimsaklari ve baharatlari ekleyip domates suyunu cekene kadar pisirin
4. Sicak, ilik hatta soguk tüketebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder