Malzemeler:
- 1 su bardagi elma sirkesi
- 1 su bardagi su
- 2 yemek kasigi tepeleme toz seker
- 1 yemek kasigi tuz
- 5 adet salatalik
- 1 tatli kasigi tane karabiber
- 1/8 demet dereotu
- 1 su bardagi elma sirkesi
- 1 su bardagi su
- 2 yemek kasigi tepeleme toz seker
- 1 yemek kasigi tuz
- 5 adet salatalik
- 1 tatli kasigi tane karabiber
- 1/8 demet dereotu
Hazirlanisi:
1. Elma sirkesini, suyu, toz sekeri ve tuzu bir tencereye alip seker ve tuz eriyene kadar isitin
2. Kavanozlarin dibine tane karabiber ve dereotu koyup dörte bölünmüs salataliklari yerlestirin
3. Üzerine kaynatilmis tursu suyunu döküp kavanozlari kapatin ve ters cevirin
4. 2 hafta buzdolabinda beklettikten sonra tüketebilirsiniz
1. Elma sirkesini, suyu, toz sekeri ve tuzu bir tencereye alip seker ve tuz eriyene kadar isitin
2. Kavanozlarin dibine tane karabiber ve dereotu koyup dörte bölünmüs salataliklari yerlestirin
3. Üzerine kaynatilmis tursu suyunu döküp kavanozlari kapatin ve ters cevirin
4. 2 hafta buzdolabinda beklettikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder