Malzemeler:
- 4 adet patlican
- 4 adet patlican
- 800 gr kiyma
- 1 adet kapya biberi
- 2 adet köy biberi
- 1 adet sogan
- 3 dis sarimsak
- 1/4 demet maydanoz
- 2 yemek kasigi biber salcasi
- Tuz
- Karabiber
Üzeri icin:
- Domates
- Biber
Hazirlanisi:
1. Patlicanlari soyup ince dilimleyin ve tuzlu suda 30 dakika bekletin
1. Patlicanlari soyup ince dilimleyin ve tuzlu suda 30 dakika bekletin
2. Ayri bir kabin icine satirdan gecirilmis sebzeleri ve kiymayi alin
3. Salcayi ve baharatlari ekleyip yogurun
4. Patlicanlari süzüp bir firin kabina yerlestirin ve üzerine elde ettiginiz köfteyi yayin
5. Dilimlenmis domates ve biberle süsleyip önceden isitilmis 200°C derecelik firinda 40-45 dakika pisirin
6. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder