Malzemeler:
- 1 kupa tel sehriye
- 6 dal taze sogan
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 kupa tavuk suyu
- 3/4 kupa sicak su
- Tuz
- 1 kupa tel sehriye
- 6 dal taze sogan
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 kupa tavuk suyu
- 3/4 kupa sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Ince kiyilmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine sehriyeyi ekleyip 5 dakika daha kavurun
3. Tavuk suyunu, sicak suyu ve tuzu ekleyip pismeye birakin
4. Sehriyeler suyunu cektikten sonra yarim saat demlenmeye birakin ve sicak servis edin
1. Ince kiyilmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine sehriyeyi ekleyip 5 dakika daha kavurun
3. Tavuk suyunu, sicak suyu ve tuzu ekleyip pismeye birakin
4. Sehriyeler suyunu cektikten sonra yarim saat demlenmeye birakin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder