Malzemeler:
- 1 kg patates
- 100 gr tereyagi
- 1/8 demet maydanoz
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 cay kasigi toz sarimsak
- Tuz
- 1 kg patates
- 100 gr tereyagi
- 1/8 demet maydanoz
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 cay kasigi toz sarimsak
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Patatesleri soyun ve bir kaba alin
2. Ayri bir kabin icinde yumusak tereyagini baharatlarla karistirin ve patateslere ekleyin
3. Bir firin tepsisini önce aliminium folyo ve daha sonra yagli kagitla kaplayin
4. Icine tereyagli baharatli patatesleri aktarip papillotte olusturun, yani tereyagli patatesleri yagli kagit ve alimium folyonun icine sarin
5. 200°C derecelik firinda 45-60 dakika kadar pisirin
6. Tereyagli patateslerle sicak servis edin
1. Patatesleri soyun ve bir kaba alin
2. Ayri bir kabin icinde yumusak tereyagini baharatlarla karistirin ve patateslere ekleyin
3. Bir firin tepsisini önce aliminium folyo ve daha sonra yagli kagitla kaplayin
4. Icine tereyagli baharatli patatesleri aktarip papillotte olusturun, yani tereyagli patatesleri yagli kagit ve alimium folyonun icine sarin
5. 200°C derecelik firinda 45-60 dakika kadar pisirin
6. Tereyagli patateslerle sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder