Malzemeler:
- 1 kg patates (haslanmis)
- 5 adet kornison tursu
- 1 kg patates (haslanmis)
- 5 adet kornison tursu
- 1 adet büyük boy mor sogan
- 1/8 demet dereotu
- 1/4 demet maydanoz
- 1/4 demet maydanoz
Sosu için:
- 1 cay bardagi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- Tuz
- 1 cay bardagi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Patatesleri haslayip sogumaya birakin
2. Haslanmis patatesleri dilimleyip bir kaba alin ve üzerine diger sebzeleri ince dograyip karistirin
3. Sosu ayri bir kabin icinde hazirlayip karistirin ve patateslere ekleyip harmanlayin
4. 10 dakika dinlendirip patateslerin sosunu cekmesini bekleyin ve servis edin
1. Patatesleri haslayip sogumaya birakin
2. Haslanmis patatesleri dilimleyip bir kaba alin ve üzerine diger sebzeleri ince dograyip karistirin
3. Sosu ayri bir kabin icinde hazirlayip karistirin ve patateslere ekleyip harmanlayin
4. 10 dakika dinlendirip patateslerin sosunu cekmesini bekleyin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder