Malzemeler:
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet kabak
- 1 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 5 su bardagi su
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 1 avuç arpa sehriye
- Tuz
- 1 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 5 su bardagi su
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 1 avuç arpa sehriye
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Yaglari ve ince dogranmis kabaklari bir tencereye alip soteleyin
1. Yaglari ve ince dogranmis kabaklari bir tencereye alip soteleyin
2. Unu ekleyip kokusu çikana kadar kavurmaya devam edin
3. Üzerine salçayi ilave edin
4. Suyu ve tavuk suyunu ekledikten sonra arpa sehriyeyi ve tuzu katip çorbayi karistirarak pisirin
3. Üzerine salçayi ilave edin
4. Suyu ve tavuk suyunu ekledikten sonra arpa sehriyeyi ve tuzu katip çorbayi karistirarak pisirin
5. Sehriyeler pistikten sonra altini kapatip 5 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder