Malzemeler:
- 750 gr balkabagi
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- 750 gr balkabagi
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- 1/4 adet rendelenmis muskat
- Sicak su veya tavuk suyu
- Sicak su veya tavuk suyu
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin ve muskat cevizi rendeleyin
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin ve muskat cevizi rendeleyin
5. Biraz dinlendirdikten sicak servis edin
NOT: Istege göre içine bir miktar krema ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder