Malzemeler:
- 4 adet sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 2 yemek kasigi susam
- 4 adet sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 2 yemek kasigi susam
- 1/2 cay bardagi ceviz
- Tuz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Soganlari yarim ay seklinde sograyip yagda karamelize olana kadar kavurun
2. Bir miktar tuzla karistirilmis yogurdu servis tabagina alin
3. Üzerine soganlari, kiyilmis cevizleri ve susamlari ekleyip servis edin
1. Soganlari yarim ay seklinde sograyip yagda karamelize olana kadar kavurun
2. Bir miktar tuzla karistirilmis yogurdu servis tabagina alin
3. Üzerine soganlari, kiyilmis cevizleri ve susamlari ekleyip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder