Malzemeler:
-1/4 adet lahana tursusu (lahana tursusunu daha önce tariflerimizde fotograf ve video olarak paylasmistik)
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- 1 adet chili biberi (aci)
- 1 ç.b. pirinç
- Sicak su
- Karabiber
- Tuz
Hazirlanisi:
Soganlari ve etleri yagda kavurun. Üzerine ince dogranmis tursulari, salçayi, chili biberini, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin. Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin. Etler pistiginde üzerine pirinçleri ekleyip 10 dakika daha kaynatin. Daha sonra altini kapatip 20 dakika dinlendirin ve servis edin.
Afiyet olsun :)
3 Mayıs 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder