6 Aralık 2016 Salı

TEREYAGLI KURU FASÜLYE (firinda)

Malzemeler:
- 300-400 gr kuru fasülye
- 3 y.k. tereyagi
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 adet büyük boy sogan
- 2 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 y.k. limon suyu
- 1 adet kesme seker
- 1 tutam taze maydanoz
- Sicak su
- Tuz

Hazirlanisi:
Fasülyeleri önceden sicak suda yarim haslayin. Firin kabinda dogranmis sogani, salçalari ve baharatlari yagda kavurun. Üzerine fasülyeleri, limon suyunu ve sekeri ilave edin. Sicak suyu, kiyilmis maydanozu da ekledikten sonra önceden isitilmis 180 derecelik firinda pisirin.

NOT: Tursu tariflerimizi facebook sayfamizda ve blogumuzda bulabilirsiniz!

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder