Malzemeler:
- 400 gr fettuccine
- 1 adet sebze bulyon
- Haslamak için sicak su
- 230 gr konserve mantar
- 1 adet küçük sogan
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 400 ml krema
- 150 gr emmental peyniri
- 1 dilim cheddar peyniri
- 4 dilim raclette peyniri
- 1 ç.k. muskat cevizi rendesi
- Karabiber
- 70 gr yabani roka
Hazirlanisi:
Suyu ve bulyonu bir tencereye alip kaynamaya birakin. Fettuccine makarnayi kaynayan suya ilave edip al dente pisirin. Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin. Üzerine iri dogranmis konserve mantarlari, kremayi, peynirleri ekleyip güzel bir sos elde edin. Haslanmis fettuccine'yi ve baharatlari ilave edip altini kapatin. Son olarak yabani rokayi da ekleyip hepsini güzelce harmanlayin ve servis edin.
Afiyet olsun :)
7 Aralık 2016 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder