Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet kapya biber
- 1 kupa pilavlik bulgur
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 y.k. tereyagi
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 2 kupa sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin. Üzerine küp seklinde dogranmis havucu, biberi ve patatesi ekleyip sotelemeye devam edin. Pilavlik bulguru, kirmizi toz biberi ve salçayi ekleyip birkaç kez daha karistirdiktan sonra sicak suyunu ve tuzunu ilave edin ve kisik ateste pilavi pismeye birakin. Pisen pilavin altini kapatip kapagini örtün ve demlenmeye birakin.
Afiyet olsun :)
27 Aralık 2016 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder