Malzemeler:
- 1 s.b. süzme yogurt
- 5 s.b. tavuk suyu
- 1 s.b. yarma (bugday)
- 1 y.k. un
- 1 adet yumurta sarisi
- Tuz
*Üzeri için:
- 1 y.k. kuru nane
- 2 y.k. ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Yarmalari tavuk suyunda pisene kadar haslayin
2) Ayri bir kasede yogurdu, unu, yumurta sarisini karistirin
3) Yarmalar haslandiginda çorbanin suyundan yogurtlu karisima ekleyip karisimi ilitin
4) Herseyi tekrar tencereye aktarip 3-5 dakika kadar daha kaynatin ve altini kapatin
5) Corbayi kaselere bölüstürün, üzerine nane yag yakip servis edin
Afiyet olsun :)
4 Aralık 2016 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder