Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 2 adet havuç
- 1 adet sogan
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 adet domates
- 1 ç.k. kimyon
- 1 adet kesme seker
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Karnabahari çiçeklere ayirip cam bir firin tepsisine alin
2) Ayri bir tavada sogani, havuçlari ve domatesi yagda kavurun
3) Üzerine salçalari ve baharatlari ekleyip 2 dakika daha kavurun
4) Elde ettiginiz harci karnabaharlarin üzerine dökün ve sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
Afiyet olsun :)
21 Aralık 2016 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder