Malzemeler:
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. un
- 3-4 adet havuç
- 1 adet limonun suyu
- 1-1,5 L tavuk suyu
- 1 ç.b. harf sehriye
- 1 t.k. kuru maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Rendelenmis havuçlari tencereye alip yagda soteleyin
2) Üzerine unu ekleyip sotelemeye devam edin
3) Tavuk suyunu ve limon suyunu ilave edip havuçlar diriligini kaybedene kadar kaynatin
4) Sehriyeleri, tuzu, karabiberi ve maydanozu katip 10-15 dakika kadar kaynatip daha sonra servis edin
Afiyet olsun :)
29 Aralık 2016 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder