Malzemeler:
- 500 gr kusbasi tavuk gögsü
- 500 gr arpacik sogan
- 2 adet havuç
- 2 adet sivri biber
- 1 adet domates
- 1 t.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 dis sarimsak
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 2-3 s.b. tavuk suyu
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber, kekik
Hazirlanisi:
1) Kusbasi dogranmis tavuk gögsünü yag ve karabiberle birlikte tencereye alip soteleyin
2) Üzerine yemeklik dogranmis biberleri ve halka seklinde dogranmis havuçlari ilave edin
3) Temizlenmis arpacik soganlari katip sotelemeye devam edin
4) Salçalari, kabugu soyulup küp seklinde dogranmis domatesi, ezilmis sarimsagi ve baharatlari ekleyin
5) Yemege tavuk suyunu katip kapagini örtüp kisik ateste pismeye birakin
6) Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
9 Haziran 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder