Malzemeler:
- 4 adet kabak
- Kizartmak için ayçiçek yagi
- 3 adet rendelenmis domates
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1) Kabaklari yikayip halka seklinde dograyin ve kizgin yagda kizartin
2) Kizaran kabaklari kagit havluyla kaplanmis tabaga alin ve sosunu hazirlayin
3) Sos için rendelenmis domatesleri yag ve sarimsak ile birlikte tavaya alip kalinlasana kadar kaynatin
4) Üzerine sekeri ve baharatlari ekleyip bir tasim daha pisirin
5) Fazla yagini kagit havluya birakmis olan kabaklari servis tabagina alin, üzerine domates sosundan gezdirip servis edin
Afiyet olsun :)
6 Haziran 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder