Malzemeler:
- 1 adet büyük boy kereviz
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet büyük boy patates
- 1 y.k. un
- ½ ç.b. zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- 1 adet kesme seker
- 1 tutam maydanoz
- Sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Bir tencerenin içine zeytinyagini ve yemeklik dogranmis sogani alin
2) Üzerine unu ekleyin ve kokusu çikana kadar kavurun
3) Sonra dilediginiz büyüklükte dogranmis patatesi, havuclari ve kerevizleri katip kavurmaya devam edin
4) Üzerini geçecek kadar sicak su ekledikten sonra limon suyunu, incecik kiyilmis maydanozu, sekeri ve tuzunu ilave edip yemegi pismeye birakin
5) Pisen yemegi dinlendirdikten sonra ilik servis edin
Afiyet olsun :)
30 Haziran 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder