Malzemeler:
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 3 adet kirmizi paprika
- 2 adet kabak
- 2 dis sarimsak
- 1 ç.b. konserve misir
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 2-3 y.k. chili sosu
- 1 t.k. kekik
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 t.k. köri
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri jülyen usulü kesip ayri ayri soteleyin
2) Etleri jülyen usulü dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte tamamen pisene kadar soteleyin
3) Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin, hepsini harmanlayin ve bu sekilde bir 5 dakika kadar daha pisirdikten sonra sicak servis edin
NOT: Ev yapimi chili sosun tarifini bir önceki paylasimda bulabilirsiniz!
Afiyet olsun :)
26 Haziran 2018 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder