Malzemeler:
- 6 adet tavuk fileto (gögüsten)
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- Tavuk baharati, tuz, karabiber
*Sos için:
- 200 ml krema
- 1 t.k. tane karabiber
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Tavuklari yag ve baharatlarla birlikte bir kabin içine alip karistirin
2) Üzerini streç filmle örtüp yemek saatine kadar buzdolabinda dinlendirin
3) Buzdolabinda dinlenen tavuklari sosuyla birlikte sicak tavaya alip pisirin ve bir kenara alin
4) Sos için bütün malzemeleri tavuklari pisirmis oldugunuz tavaya alin ve sos kalinlasana kadar kaynatin
5) Hazir olan sosa pisirmis oldugunuz tavuk filetolarini ekleyip bir tasim kaynattiktan sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
14 Haziran 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder