Malzemeler:
- 500 gr dana kusbasi
- 1 kase Brüksel lahanasi
- 1 adet havuç
- 1 kase brokoli
- 1 kase karnabahar
- 1 ç.b. konserve misir
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- 1 ç.b. su
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1) Et sote için kusbasi dana etini yag ve sarimsaklarla birlikte tencereye alip kavurun. Kendi suyunu salan etin suyunu tamamen çekmesini saglayin
2) Daha sonra üzerine sirasiyla sebzeleri ekleyip sotelemeye devam edin
3) Baharatlari ve suyunu ilave edip et ve sebzeler tamamen pisene kadar kisik ateste pisirin
4) Hazir olan yemegi sicak servis edin
Afiyet olsun :)
20 Haziran 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder