3 Kasım 2021 Çarşamba

ANTALYA PIYAZI



Malzemeler:
- 300 gram haslanmis kuru fasülye
- 3 adet domates
- 1 adet sogan
- 1/4 demet maydanoz
- 2 adet yumurta
- 1 dis sarimsak
- 1 cay bardagi tahin
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- 1/2 cay bardagi sirke
- 1 limonun suyu
- 1/2 cay bardagi su
- Tuz

Hazirlanisi:
1. Fasülyeleri servis tabagina alip üzerine minik dogranmis domatesleri ve sogani ekleyin
2.Ince kiyilmis maydanozlari serpip sosu hazirlayin
3. Sos icin ezilmis sarimsagi, tahini, zeytinyagini, sirkeyi, limon suyunu, suyu ve tuzu bir kaba alip karistirin
4. Sosu fasülyelerin üzerine gezdirip haslanmis yumurtalarla süsleyip servis edin

Afiyet olsun

1 yorum:

  1. Sulu sulu nefis bir lezzet. Elinize sağlık. En kısa zamanda deneyeceğim

    YanıtlaSil