Malzemeler:
- 300 gram haslanmis kuru fasülye
- 300 gram haslanmis kuru fasülye
- 3 adet domates
- 1 adet sogan
- 1/4 demet maydanoz
- 2 adet yumurta
- 1 dis sarimsak
- 1 cay bardagi tahin
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- 1/2 cay bardagi sirke
- 1 limonun suyu
- 1/2 cay bardagi su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Fasülyeleri servis tabagina alip üzerine minik dogranmis domatesleri ve sogani ekleyin
1. Fasülyeleri servis tabagina alip üzerine minik dogranmis domatesleri ve sogani ekleyin
2.Ince kiyilmis maydanozlari serpip sosu hazirlayin
3. Sos icin ezilmis sarimsagi, tahini, zeytinyagini, sirkeyi, limon suyunu, suyu ve tuzu bir kaba alip karistirin
4. Sosu fasülyelerin üzerine gezdirip haslanmis yumurtalarla süsleyip servis edin
Afiyet olsun
Sulu sulu nefis bir lezzet. Elinize sağlık. En kısa zamanda deneyeceğim
YanıtlaSil