Malzemeler:
- 500 gr tavuk gögüsü
- 2 adet havuç
- 1 adet kabak
- 1 adet kirmizi California biberi
- 500 gr tavuk gögüsü
- 2 adet havuç
- 1 adet kabak
- 1 adet kirmizi California biberi
- 150 gram orbit fasülye
- 150 gram mantar
- 3-4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 cay bardagi chili sosu
- 1 tutam maydanoz
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1. Dogranmis tavuk gögüslerini bir miktar karabiberle yagda soteleyin ve kendi suyunu çekene kadar kisik ateste pismeye birakin
2. Üzerine sebzeleri iri jülyen seklinde kesip sirasiyla yagda al dente olacak sekilde pisirin ve kenara alin
3. Pisen eti sebzelerle birlikte büyük bir tavaya alin, üzerine chili sos, 1/2 çay bardagi sicak su, tuz, karabiber ve bir miktar kekik ekleyip karistirin
4. Birkaç dakika bu sekilde pisirdikten sonra chili soslu etin altini kapatin, üzerine kiyilmis maydanozu ekleyip karistirin
Afiyet olsun
- 3-4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 cay bardagi chili sosu
- 1 tutam maydanoz
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1. Dogranmis tavuk gögüslerini bir miktar karabiberle yagda soteleyin ve kendi suyunu çekene kadar kisik ateste pismeye birakin
2. Üzerine sebzeleri iri jülyen seklinde kesip sirasiyla yagda al dente olacak sekilde pisirin ve kenara alin
3. Pisen eti sebzelerle birlikte büyük bir tavaya alin, üzerine chili sos, 1/2 çay bardagi sicak su, tuz, karabiber ve bir miktar kekik ekleyip karistirin
4. Birkaç dakika bu sekilde pisirdikten sonra chili soslu etin altini kapatin, üzerine kiyilmis maydanozu ekleyip karistirin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder