Malzemeler:
- 1 adet büyük boy kereviz
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet büyük boy patates
- 1 yemek kasigi un
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- 1 adet kesme seker
- Sicak su
- Tuz
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet büyük boy patates
- 1 yemek kasigi un
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- 1 adet kesme seker
- Sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini ve yemeklik dogranmis sogani alin
2. Üzerine unu ekleyin ve kokusu çikana kadar kavurun
3. Sonra iri dogranmis patatesi, havuclari ve kerevizleri katip kavurmaya devam edin
4. Üzerini geçecek kadar sicak su ekledikten sonra limonu suyunu, sekeri ve tuzunu ilave edip yemegi pismeye birakin
5. Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra ister sicak, ister ilik, ister soguk servis edin
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini ve yemeklik dogranmis sogani alin
2. Üzerine unu ekleyin ve kokusu çikana kadar kavurun
3. Sonra iri dogranmis patatesi, havuclari ve kerevizleri katip kavurmaya devam edin
4. Üzerini geçecek kadar sicak su ekledikten sonra limonu suyunu, sekeri ve tuzunu ilave edip yemegi pismeye birakin
5. Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra ister sicak, ister ilik, ister soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder