Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 3 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 adet sivri biber
- 300 gr tavuk gögsü
- 1 adet büyük boy domates
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- ½ çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 çay kasigi kekik
- Tuz
- Karabiber
- Sicak su
- 4 adet kabak
- 3 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 adet sivri biber
- 300 gr tavuk gögsü
- 1 adet büyük boy domates
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- ½ çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 çay kasigi kekik
- Tuz
- Karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip yagda sotelemeye baslayin
2. Üzerine dogranmis biberleri ilave edip soteleme islemine devam edin
3. Daha sonra iri küpler halinde dogranmis ve yikanmis tavuk gögsü parçalarini ekleyin
4. Son olarak iri küpler halinde dogranmis patatesleri ve kabaklari da ilave edin
5. Soteleme islemine devam ederken yemegi tatlandirmak için saçlayi, baharatlarini ve yemeklik dogranmis domatesi katin
6. Bütün bu karisimi bir firin tepsisine aktarin ve yemegin sicak suyunu ilave edip önceden isitilmis 180 derecelik firinda üzeri nar gibi kizarana kadar pisirin
1. Sogani yemeklik dograyip yagda sotelemeye baslayin
2. Üzerine dogranmis biberleri ilave edip soteleme islemine devam edin
3. Daha sonra iri küpler halinde dogranmis ve yikanmis tavuk gögsü parçalarini ekleyin
4. Son olarak iri küpler halinde dogranmis patatesleri ve kabaklari da ilave edin
5. Soteleme islemine devam ederken yemegi tatlandirmak için saçlayi, baharatlarini ve yemeklik dogranmis domatesi katin
6. Bütün bu karisimi bir firin tepsisine aktarin ve yemegin sicak suyunu ilave edip önceden isitilmis 180 derecelik firinda üzeri nar gibi kizarana kadar pisirin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder