Malzemeler:
- 4 adet patlican
- 4 adet patlican
- 2 adet havuç
- 8 adet sivri biber
- Kizartmak için ayçiçek yagi
- 3 adet rendelenmis domates
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Kizartmak için ayçiçek yagi
- 3 adet rendelenmis domates
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri yikayip halka seklinde dograyin ve kizgin yagda kizartin
2) Kizaran sebzeleri kagit havluyla kaplanmis tabaga alin ve sosunu hazirlayin
3) Sos için rendelenmis domatesleri yag ve sarimsak ile birlikte tavaya alip kalinlasana kadar kaynatin
4) Üzerine sekeri ve baharatlari ekleyip bir tasim daha pisirin
5) Fazla yagini kagit havluya birakmis olan kabaklari servis tabagina alin, üzerine domates sosundan gezdirip servis edin
1) Sebzeleri yikayip halka seklinde dograyin ve kizgin yagda kizartin
2) Kizaran sebzeleri kagit havluyla kaplanmis tabaga alin ve sosunu hazirlayin
3) Sos için rendelenmis domatesleri yag ve sarimsak ile birlikte tavaya alip kalinlasana kadar kaynatin
4) Üzerine sekeri ve baharatlari ekleyip bir tasim daha pisirin
5) Fazla yagini kagit havluya birakmis olan kabaklari servis tabagina alin, üzerine domates sosundan gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder