Malzemeler:
- 600 gr dana eti
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 3 adet sivri biber
- 2 adet havuç
- 2 adet domates
- 1 adet kereviz sapi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1/2 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 adet kesme seker
- 1 s.b. su
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1) Kusbasi dogranmis dana etini yagda karabiber ve sarimsaklarla birlikte kavurun
2) Et kendi suyunu çektikten sonra üzerine dogranmis sogani, biberi, kereviz sapini ve havuçlari ilave edin
3) Dogranmis domatesleri, salçayi, sekeri ve baharatlari da ilave ettikten sonra suyu katip soteyi kisik ateste pismeye birakin
4) Et tamamen pistikten sonra dilediginiz gibi servis edebilirsiniz. Biz nohutlu pilav ile servis ettik
NOT: Nohutlu pilav tarifimizi Facebook sayfamizda, blogumuzda ve instagram hesabimizda da bulabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
14 Mart 2017 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder