Malzemeler:
- 2 s.b. barbunya
- 1/2 ç.b. zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 y.k. domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Barbunyalari üzerini geçecek kadar su ile haslayin, çok eritmeyin
2) Ayri bir tavada yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun. Salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
3) Pisip süzülmüs olan barbunyalari tekrar tencereye alip üzerine salçali soganli karisimi ve dogranmis havuçlari ekleyip suyunu da verin ve kisik ateste havuçlar tamamen pisene kadar yemegi pisirin
4) En az yarim saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun :)
18 Mayıs 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder