Malzemeler:
- 400 gram dilimlenmis esmer ekmek (veya 1 bütün somon)
- 1 adet sogan
- ½ çay bardagi süt
- 2 adet yumurta
- Tuz, karabiber, kuru nane, pul biber
*Kizartmak için: sivi yag
*Üzeri için:
- 1 kase sarimsakli yogurt
- 2 y.k. ayçiçek yagi + 1 t.k. kirmizi toz biber
- Tuz, pul biber, kuru nane
Hazirlanisi:
1) Ekmekleri minik parçalara bölüp bir kabin içine alin
2) Üzerine diger malzemeleri ekleyip yogurun ve minik uzun köfteler elde edin
3) Köfteleri kizgin yagda kizartip servis tabagina alin
4) Üzerine sarimsakli yogurt ekleyin
5) Ayri bir tavada kirmizi toz biberli yag yakip kebabin üzerine gezdirin ve bir miktar pul biber ve kuru nane serpip servis edin
Afiyet olsun :)
3 Mayıs 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder