Malzemeler:
• 1 y.k. margarin
• 2 y.k. ayçiçek yagi
• 2 adet havuç
• 1 y.k. un
• 1 s.b. süt
• 2 s.b. sicak su
• 1 s.b. tavuk suyu
• Tuz, kuru maydanoz
Hazirlanisi:
1) Bir tencerede yaglari eritin, sonra içine unu katin ve kokusu çikana kadar kavurun
2) Rendelenmis havuçlari ekleyin ve kavurmaya devam edin
3) Üzerine sütü, tavuk suyunu ve sicak suyu ilave ettikten sonra çirpmaya baslayin
4) Kaynamaya basladiginda tuzunu ekleyin ve çirpmaya devam edin. Daha sonra altini kisin ve yaklasik 15 dakika daha kaynatin
5) Altini kapattiktan sonra biraz karistirin ve kuru maydanoz ile tatlandirip servis edin
Afiyet olsun :)
5 Mayıs 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder