- 1 kg dana kusbasi
- 6 adet orta boy sogan
- 2 adet domates
- 4 adet kurutulmus (aci) biber
- 1 adet kesme seker
- 1/2 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 2 dis sarimsak
- 1 y.k. domates salçasi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Dana kusbasilari yagda soteleyin
2) Üzerine sarimsagi, sekeri, salçayi ve toz biberi ekleyip kavurmaya devam edin
3) Iri dogranmis soganlari ve domatesleri ekleyip suyunu ilave edin
4) Kurutulmus biberleri ister bütün ister birkaç parçaya kesilmis halde yemege ekleyin
5) Tuzu ve karabiberi katip etler iyice pisene kadar pisirin
Afiyet olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder