Malzemeler:
- 1 y.k. margarin
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 dis sarimsak
- 1 t.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 ç.b arpa sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2) Salçayi, toz biberi ve tavuk suyunu ilave edin
3) Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, tuzu, karabiberi ve kiyilmis taze maydanozu katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
4) Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun :)
4 Mayıs 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder