Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 400 gr kabak
- 1 adet patates
- 350 ml süt
- 1,5 s.b. su
- 1 t.k. köri
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sogani ve sarimsaklari yagda pembelesene kadar kavurun
2) Üzerine iri dogranmis kabaklari ve patatesi ekleyip 1 dakika kadar daha soteleyin
3) Corbaya suyunu ilave edip pismeye birakin
4) Blenderdan geçirip içine sütü, köriyi, tuzu ve karabiberi ekleyip 5 dakika kadar daha kisik ateste kaynatin
5) Corbayi kaselere bölüstürüp sicak servis edin
Afiyet olsun :)
19 Mayıs 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder