Malzemeler:
- 2 dal pirasa
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 6 s.b. tavuk suyu veya sicak su
- Tavuk baharati (tuzlu), karabiber
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2) Üzerine tavuk suyunu veya sicak suyu ekleyin
3) Tavuk baharati ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4) Pisen çorbayi blenderdan geçirin ve sicak servis edin
NOT: Corbanizin kivami kalin olursa blenderdan geçirdikten sonra bir miktar su ekleyip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
15 Şubat 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder