Malzemeler:
- 1/4 adet lahana tursusu (lahana tursusunu daha önce tariflerimizde fotograf ve video olarak paylasmistik)
- 200 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2) Üzerine ince dogranmis tursu lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4) Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
17 Şubat 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder