Malzemeler:
- 6 y.k. biber salçasi
- 2 y.k. domates salçasi
- 1 s.b. iri kiyilmis ceviz
- ¾ s.b. rondodan geçirilmis ekmek içi
- 2 dis ezilmis sarimsak
- 1 ç.b. zeytinyagi
- Tuz, karabiber, pul biber, kimyon, kekik, nane, yenibahar
Hazirlanisi:
1) Salçalari yagda kokusu çikana kadar kavurun
2) Diger malzemeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3) Acuka kivam alip birlestiginde kaseye aktarip sogumaya birakin
NOT: Acukayi mutlaka buzdolabinda muhafaza edin ve mümkünse 1 hafta içinde tüketin.
Afiyet olsun :)
8 Şubat 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder