Malzemeler:
- 300 gr kuru fasulye
- 1 adet büyük boy sogan
- 2 y.k. tereyagi
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Kuru fasulye için fasulyeleri iyice yikayip bir tencereye alin
2) Üzerine ince kiyilmis sogani ve haslamak için suyu ilave edip kisik ateste fasulyeler neredeyse tamamen pisene kadar kaynatin
3) Ayri bir tavaya bütün sos malzemelerini alip karistirin
4) Hazir olan sosu kuru fasulyeye ekleyin, istege göre yemege birkaç adet aci biber atin ve hepsini birlikte bir tasim daha kaynatip altini kapatin
5) Kuru fasulyeyi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
28 Şubat 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder