Malzemeler:
- 1 kg Brüksel lahanasi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 2 adet sivri biber
- 1 dal kereviz sapi
- 1 adet domates
- 3 y.k. zeytinyagi
- 1 t.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 y.k. tuzlu sebze çesnisi
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Brüksel lahanalarini temizleyin
2) Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin, üzerine küçük küp seklinde dogranmis biberleri, havuçlari ve kereviz sapini ekleyin
3) Minik küpler halinde dogranmis domatesi, salçayi ve baharatlari katip sotelemeye devam edin
4) Brüksel lahanalarini ve yemegin sicak suyunu ilave ettikten sonra yemegi kisik ateste pismeye birakin
5) Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
2 Şubat 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder