Malzemeler:
- 1/3 adet beyaz lahana
- 1 adet sogan
- 3 adet sivri biber
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip yagda kavurun
2) Üzerine ince dogranmis sivri biberleri, salçayi, ezilmis sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Ince dogranmis lahanayi ilave edin ve birkaç dakika kadar daha kavurun
4) Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
5) Kapuska pistikten sonra altini kapatip en az 20-30 dakika dinlendirdikten ve servis edin
Afiyet olsun :)
21 Nisan 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder