Malzemeler:
- 500 gr (güneste) kurutulmus domates
- 2 dis sarimsak
- 1 y.k. kekik
- Ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Kuru domatesleri yikayip bir kagit havluyla iyice kurulayin
2) Kavanozun dibine 1 dis sarimsak koyun ve bir miktar kekikle birlikte domateslerin yarisini ekleyin
3) Üzerine tekrar sarimsak, kekik ve kalan domatesleri koyup bastirin
4) Kavanozu ayçiçek yagi ile doldurun, kapagini kapatin ve en az 1 hafta buzdolabinda beklettikten sonra yemeklerinizde veya salatalarinizda kullanin
NOT: Kuru domatesleri bu sekilde buzdolabinda uzun süre muhafaza edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
27 Nisan 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder