Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 2 adet sivri biber
- 2 adet patates
- 2 adet kabak
- 1 adet patlican
- 500 gr kusbasi tavuk gögsü
- 1 dis sarimsak
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 tutam kiyilmis maydanoz
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Temizlenmis kusbasi tavuk gögsünü ayçiçek yagiyla birlikte büyük bir tencereye alip soteleyin
2) Üzerine iri küpler halinde dogranmis sogani, ezilmis sarimsagi ve sivri biberleri ekleyin
3) Sirasiyla iri dogranmis diger sebzeleri tencereye ilave edip sotelemeye devam edin
4) Salçalari ve baharatlari ekleyin
5) Yemegin sicak suyunu verin, kiyilmis maydanozu katin ve yemegi kisik ateste tavuk ve sebzeler tamamen pisene kadar kaynatin
6) Hazir olan türlüyü biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
12 Nisan 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder