Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 3 y.k. margarin
- 1 tutam kiyilmis taze maydanoz
- Tuz, karabiber
- 1 kase yogurt
*Salçali sos için:
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. biber salçasi
Hazirlanisi:
1) Bir adet karnabahari önce çiçeklere, daha sonra uzunlamasina parçalara bölün. Böldükten sonra bir teflon tavada margarini eritip kizdirin ve karnabaharlari içine atin
2) Karabiberini ve tuzunu ilave edip soteleyin
3) Kiyilmis maydanozunu ekleyip servis tabagina aktarin
4) Üzerine 1 kase yogurt dökün
5) Bir tavada biber salçasini yag ile birlikte kavurun ve yogurdun üzerine gezdirip sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun :)
25 Nisan 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder