Malzemeler:
- 3 adet morina baligi filetosu
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 adet domates
- 300 gr konserve domates
- 10 adet kurutulmus domates (tarifini bir önceki paylasimda bulabilirsiniz!)
- 1 adet kesme seker
- 5-6 adet feslegen yapragi
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Baliklari tuz ve karabiberle tatlandirip yagda kizartin (her kismini ortalama 2 dakika)
2) Kizaran baliklari bir tabaga alin ve ayni tavaya küp seklinde dogranmis domatesi, konerve domatesleri ve kuru domatesleri ekleyip soteleyin
3) Sekeri, ince kiyilmis feslegen yapraklarini, tuzu ve karabiberi katip sosu 10 dakika kadar kisik ateste tavanin kapagi kapali sekilde pisirin
4) Baliklari hazir olan sosa aktarip 5 dakika kadar da birlikte pisirdikten sonra dilediginiz gibi sicak servis edin
Afiyet olsun :)
27 Nisan 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder