Malzemeler:
*Et için:
- 800 gr dana eti
- 3 adet kirmizi paprika
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 1 dis sarimsak
- 1 tutam kekik
- Tuz, karabiber
*Diger malzemeler:
- Pita ekmegi veya gobit ekmegi
- Roka, domates, sogan, marul, ketçap, mayonez
Hazirlanisi:
1) Jülyen usulü kesilmis dana etini 1 dis sarimsak, karabiber ve yag ile birlikte tencereye alip kavurun ve kisik ateste pismeye birakin
2) Üzerine jülyen usulü dogranmis kirmizi biberleri ekleyip biberler yumusayana kadar pisirmeye devam edin
3) Hazir olan biberli eti dilediginiz malzemelerle birlikte pita veya gobit ekmeklerine doldurup sicak servis edin
Afiyet olsun :)
3 Nisan 2018 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder