Malzemeler:
- 1 kupa karabugday
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicek yagi
- 1 kupa karabugday
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicek yagi
- 6-8 adet taze fasülye (iri dogranmis, önceden haslanmis)
- 2 adet domates (rendelenmis)
- 1,5 kupa sicak su
- Tuz
- 2 dis sarimsak
- 1,5 kupa sicak su
- Tuz
- 2 dis sarimsak
Hazirlanisi:
1. Greçka için bir tavanin içinde karabugdaylari yagda kavurun
2. Üzerine ezilmis sarimsaklari, rendelenmis domatesleri ve haslanmis fasülyeleri ekleyin
1. Greçka için bir tavanin içinde karabugdaylari yagda kavurun
2. Üzerine ezilmis sarimsaklari, rendelenmis domatesleri ve haslanmis fasülyeleri ekleyin
3. Sicak suyu ve tuzu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
5. Sicak servis edin
4. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder