Malzemeler:
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 adet biber
- 2 adet domates
- 100 gr pastirma (cemensiz)
- 2 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Aci pul biber
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 adet biber
- 2 adet domates
- 100 gr pastirma (cemensiz)
- 2 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Aci pul biber
Hazirlanisi:
1. Bir tavada ince dogranmis biberleri yagda soteleyin
2. Üzerine küp dogranmis domatesleri ekleyin
3. Iri kiyilmis pastirmalari katip tuz ve karabiberle tatlandirin
4. Hazirladiginiz harci bir firin kabina aktarin ve üzerine 2 adet yumurta kirip önceden isitilmis 220 derecelik firinda yumurtanin aki katilasana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
1. Bir tavada ince dogranmis biberleri yagda soteleyin
2. Üzerine küp dogranmis domatesleri ekleyin
3. Iri kiyilmis pastirmalari katip tuz ve karabiberle tatlandirin
4. Hazirladiginiz harci bir firin kabina aktarin ve üzerine 2 adet yumurta kirip önceden isitilmis 220 derecelik firinda yumurtanin aki katilasana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder