Malzemeler:
- 1 paket haslanmis makarna
- 250 gr kültür mantari
- 250 gr tavuk gögsü
- 200 ml krema
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 1 paket haslanmis makarna
- 250 gr kültür mantari
- 250 gr tavuk gögsü
- 200 ml krema
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Tavuk gögsünü küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine dilimlenmis mantarlari, tuzu ve karabiberi ilave edin
3. Tavuk gögsü ve mantarlarin pistiginden emin oldugunuz zaman üzerine kremayi ekleyin
4. 1-2 dakika kisik ateste kaynattiktan sonra haslanmis makarnayi katip harmanlayin ve sicak servis edin
1. Tavuk gögsünü küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine dilimlenmis mantarlari, tuzu ve karabiberi ilave edin
3. Tavuk gögsü ve mantarlarin pistiginden emin oldugunuz zaman üzerine kremayi ekleyin
4. 1-2 dakika kisik ateste kaynattiktan sonra haslanmis makarnayi katip harmanlayin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder